Helyszíni ellenőrzés

A helyszíni ellenőrzés során feltárt szabálytalanságok az egyik jellemzője az uniós finanszírozású projektekből szabálytalansági eljárássá alakuló helyzeteknek. Sok esetben ügymeneti problémák miatt.
View Practice Detail

Szabálytalansági gyanú

Amennyiben a helyszíni ellenőrzés során - melnek része a dokumentumok megtekintése - szabályszegsre vagy pénzügyi érdeksérelemre derül fény a szabálytalansági ganú rögzítésre kerül.
View Practice Detail

Az eljárás menete

Ha már cége abba a helyzetbe került, hogy a szabálytalansági eljárás vele szemben megindult, milyen határidőket rendel el a törvény, illetve a szerződéskötés milyen stádiumában indulhat szabálytalansági eljárás?
View Practice Detail

Meghozott döntés

Amennyiben a szabálytalansági eljárásban meghozott döntés nem pozitív, milyen jogkövetkezményekre számíthat a kedvezményezett?
View Practice Detail

Jogorvoslat a döntéssel szemben

Ez a mi világunk, itt válik el a búza az ocsútól. Mesterei vagyunk mit milyen módon kell rendezni a szabálytalansági eljárásban hozott döntés megváltoztatásához.
View Practice Detail

A döntés végrehajtása

Ismerjük meg a szabálytalansági eljárásban hozott döntés következményeit, mert jobb tisztában lenni az ügy lefolyásával, mint meglepődni az egyes lépéseken.
View Practice Detail

Van-e további jogorvoslat?

Itt lenne a vég? Lehet még tenni valamit a hátrányos jogkövetkezmények elkerülése érdekében? Mennyi az esélye a lezárult szabálytalansági eljárás ítéletének megváltoztatására?
View Practice Detail

Költségvetési csalás

Az uniós projektek kapcsán kiutalt támogatásokkal kapcsolatos visszaélések költségvetési csalásnak minősülnek, és mint ilyenre a törvény szigora lesújt.
View Practice Detail